Akyazılı Vatandaşlar Bu Parktan Şikayetçi

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Hacıoğlu Sokak'ta bulunan ve kullanılmayan park, gündüz genç aşıkların, gece ise alemcilerin mekanı haline geldi. Durumdan rahatsız olan sokak sakinleri, yetkililerin parkta yaşanan olumsuzluklara çözüm bulmasını istedi.

Akyazı Hocaoğlu Sokak'ta bulunan Şehit Vahit Savaş Aile Parkı, işletmecilerinin iflas etmesi üzerine sahipsiz kaldı. Sokak sakinleri, gündüzleri ilköğretim çağındaki çocukların ve gençlerin parkın kuytu köşelerinde buluştuklarını ve uygunsuz davranışlarda bulunduklarını söyleyerek, bu durumun kendilerini rahatsız ettiğini dile getirdi.

Vatandaşlar, "Gündüz ilkokul çağındaki çocuklar burada sevgilileriyle buluşuyor. Ağaç altlarında uygunsuz davranışlarda bulunuyorlar. Çocuklarımızı sokağa salamaz olduk. Bu gençleri uyarıyoruz ama kimse bizi dinlemiyor. Geceleri ise alemciler burayı kendilerine mekan edindi. Alkol alıp çevreyi rahatsız ediyorlar. Hava karardıktan sonra parkın önünden geçemiyoruz. Yetkililerin bu duruma bir çözüm bulmasını istiyoruz" dediler.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]