Akyazı'lı öğrencilere veda gecesi düzenlendi

Avrupa Birliği Bakanlığı\'nın Hayat Boyu Öğrenme Projesi kapsamında Comenius çoklu okul ortaklığı çerçevesinde Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi’ne misafir olan yabancı öğrenciler ve öğretmenler için veda gecesi düzenlendi.

Akyazı Kapalı Spor Salonu\'nda Letonya, İskoçya, Polonya, İspanya, Yunanistan, Portekiz ve Finlandiya’lı 14’ü öğretmen ve 22’si öğrenciden oluşan 36 kişilik bir gurup için düzenlenen veda gecesinde saygı duruşunun bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Proje sorumlusu İngilizce öğretmeni Emine Karakurt Öztürk ve Okul Müdür vekili Hasan Can konuşma yaptı.

Katılımcı Letonya, İskoçya, Polonya, İspanya, Yunanistan, Portekiz ve Finlandiya‘lı Ülkelerin temsilcilerine Proje sorumlusu İngilizce öğretmeni Emine Karakurt Öztürk sertifika verdi. Proje ortağı Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Çağla Öztürk ve Necati Uçan tarafından öğrencilerinde yer aldığı Yıldızlar müzik gurubu geceye iştirak edenleri eğlendirdi.

Gecenin finalinde Örf ve geleneklerimizde önemli yere sahip kına gecesi Letonya, İskoçya, Polonya, İspanya, Yunanistan, Portekiz ve Finlandiya’lı öğrencilerin yöresel kıyafetlerimizi giyerek canlandırmasıyla son buldu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]