Akyazılı öğrenci büyük bir başarıya imza attı

Akyazı İlçesi\'nde bulunan Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi öğrencisi Sakarya Öğrenci Meclisi Başkanı Ertuğrul Sinan Sözen, Eskişehir\'de yapılan seçimlerde Türkiye Öğrenci Meclis Başkanlığı\'na seçildi.

Eskişehir Valiliği Özel İdare Hizmet Salonu\'nda yapılan seçimlerde Sakarya Öğrenci Meclis Başkanı ve Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi öğrencisi Ertuğrul Sinan Sözen, Sakarya ve İstanbul meclis başkanlarının aday olduğu seçimde  81 ilin başkanlarının çoğunluğunun oylarını alarak seçimi kazandı. Ertuğrul Sinan Sözen, kürsüye gelerek bir teşekkür konuşması yaptı. Daha sonra meclise başkanlık etti. Toplantıda bir yıl içinde yapılması düşünülen proje ve kararlara imza atıldı.

Ertuğrul Sinan Sözen’le birlikte Genel Kurul toplantısına katılmak üzere Eskişehir’e giden Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi Müdürü Eşref Başer, “Akyazı ve Sakarya olarak bir ilki daha gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aylardan beri bu konu üzerindeki çalışmalarımızı sürdürerek mutlu sona erdik. Sakarya, Akyazı ve okulumuz adını henüz yeni bir kurum olan Türkiye Öğrenci Meclisi\'ne yazdırmış olduk" dedi.

Ertuğrul Sinan Sözen’in Türkiye Meclis Başkanlığı\'na seçilmesi Akyazı ve Sakarya’da sevinçle karşılandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]