Akyazılı karateciler madalyaya doymuyor

Sakarya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan Akyazı Karate Spor Kulübü sporcuların başarıları ilçede sevinçle karşılandı.

Akyazı Karate Spor Kulübü sporcuların almış olduğu dört altın, üç gümüş ve altı bronz olmak üzere kazandığı madalyalar, kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve velilerce takdir edildi.

Akyazı Karate Spor Kulübü antrenörü, millî hakem ve uluslararası hakemliğe terfi eden Sezai Yolcuoğlu ”Akyazı’da on dokuz yıldan beri yapmış olduğumuz çalışmalarla Türkiye şampiyonu ve milli sporcular yetiştirdik. Öğrencilerimizin spora karşı duyarlı olması bizleri mutlu etmektedir. Spor kulübümüzün, birinci amacı özgüvenli, mutlu bireyler yetiştirmektir. Sahadaki çocuk, spor alanında kendisini büyük bir topluluğun karşısında ifade etme başarısını gösteriyor. Akademik başarıda özgüvensiz duran öğrencilerimizin bu turnuvalardaki başarılarıyla gelen özgüvenlerinin, yaşamın diğer alanlarıyla birlikte, akademik başarılarına da olumlu etki ettiğinin her yıl canlı şahidi olduk. Maddi imkânları olmayan öğrencilerimizin desteklenmesi gerekiyor. Kişi mutlu olduğu ortam da başarılı olur.” şeklinde konuştu.

Her müsabakalarda madalya sayısını artıklarını belirten karate antrenörü Sezai Yolcuoğlu, ”Altın madalya kazanan sporcularımız Tuan Tuğberk Takı, Abdülkadir Soydan, Emre Coşkun, Zeynep Birinci, Gümüş madalya kazanan sporcularımız; Burak Can Öztürk, Erdem Aşar, Umut İnci, Bronz madalya kazanan sporcularımız; Ahsen Ebrar Takı, Osman Yılmaz, Halil İbrahim Ekinci, Murat Kenan Özen, Sena Coşkun, Melih Öztürk sporcularımızı alnından öpüyor, desteklerinden dolayı tüm kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve velilere teşekkür ederim” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]