Akyazılı karateciler ilçeye madalya ile döndü

Yalova\'da düzenlenen 23 Nisan Karate Turnuvası\'nda Sakarya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Akyazı Karate Spor Kulübü sporcuları üç altın, 2 gümüş ve bir bronz madalya kazanarak ilçenin gururu oldu.

Akyazı Karate Spor Kulübü antrenörü, millî hakem ve uluslararası hakemliğe terfi eden Sezai Yolcuoğlu, on dokuz yıldan beri yapmış oldukları çalışmalarla ilçeden Türkiye şampiyonu ve milli sporcular yetiştirdiklerini ifade etti. "Öğrencilerimizin spora karşı duyarlı olması bizleri mutlu etmektedir." diyen Yolcuoğlu, şunları söyledi: "Spor kulübümüzün, birinci amacı özgüvenli, mutlu bireyler yetiştirmektir. Sahadaki çocuk, spor alanında kendisini büyük bir topluluğun karşısında ifade etme başarısını gösteriyor. Akademik başarıda özgüvensiz duran öğrencilerimizin bu turnuvalardaki başarılarıyla gelen özgüvenlerinin, yaşamın diğer alanlarıyla birlikte, akademik başarılarına da olumlu etki ettiğinin her yıl canlı şahidi olduk. Maddi imkânları olmayan öğrencilerimizin desteklenmesi gerekiyor. Kişi mutlu olduğu ortamda başarılı olur.”

Her müsabakada madalya sayısını artırdıklarını belirten karate antrenörü Sezai Yolcuoğlu, "Altın madalya kazanan sporcularımız 42 kg’da Ahsen Ebrar Takı, 30 kg’da Zeynep Birinci, 35 kg’da Osman Yılmaz; gümüş madalya kazanan sporcularımız 45 kg’da Burak Kılıçkeser ve Zeynep Birinci ve bronz madalya kazanan sporcumuz Melih Öztürk\'ü alınlarından öpüyor, desteklerinden dolayı tüm kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve velilere teşekkür ederim." diye sözlerini tamamladı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]