Akyazı'daki toplu konutlar için kuralar çekilecek

TOKİ tarafından Akyazı’da yapılan 200 daire için kura çekilişinin 23 Aralık Pazartesi Günü saat 11.00’de Akyazı Kılıçoğlu düğün sarayında yapılacağı açıklandı.

Akyazı Belediyesi tarafından TOKİ’ye devredilerek 46 dönümlük arazi üzerine 7 Nisan 2013 tarihinde temel atma töreni yapılarak inşasına başlanan ve Aralık 2013’e kadar bitirilmesi planlanan konutların büyük bir kısmı tamamlandı. Akyazılıların merakla beklediği kura çekimi müjdesini ise Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı verdi.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı yaptığı açıklamada, “Akyazı’ya kazandırılan en önemli projelerden biri olan ve yapımı tamamlanmakta olan Akyazı TOKİ evlerinde beklenen gün geldi. 23 Aralık 2013 Pazartesi günü saat 11.00’de tüm Akyazı’mızın ve özellikle TOKİ hak sahiplerinin merakla beklediği kura çekimi Akyazı Kongre ve Konferans salonu Kılıçoğlu Düğün Sarayında yapılacaktır. İlk etapta satışı yapılan 200 dairenin kura çekimi yapılacak. İlerleyen günlerde de satışa çıkarılan diğer dairelerin satış şartnamesi TOKİ tarafından hazırlanarak halkımıza duyurulacak. Satışa çıkarılan dairelere ön kayıt yaptıranlar arasında da kura çekimi yapılarak bu daireler de sahiplerine kavuşacak” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]