Akyazı'daki nefes kesen Karting mücadeleleri sona erdi

2014 Türkiye Karting Şampiyonası 4. ayağı, 30-31 Ağustos tarihlerinde 4 kategoride 12 yarış olarak Akyazı Kenan Sofuoğlu Pistinde koşuldu.

2014 Türkiye Karting Şampiyonası\'nda sezonun 4. yarışı 30-31 Ağustos tarihlerinde Kocaeli Karting Kulübü organizasyonuyla Akyazı´daki Kenan Sofuoğlu Pisti\'nde gerçekleştirildi.

30 Ağustos Cumartesi günü serbest ve resmi antrenmanlar ile başlayacak olan program, saat 13:00´da Formula Senior/Master, Mini ve Formula Junior birinci yarışları ile devam etti. Formula Senior ve Formula Master pilotları, 24 Tur, Formula Junior 20 tur üzerinden yarışırlarken Mini kategori pilotları 15 tur üzerinden mücadele ettiler. Organizasyonun ikinci günü ise koşulan ikinci ve üçüncü yarışların ardından Türkiye Karting Şampiyonası 4.ayağı son buldu.

Mini kategoride Pars Erol Erdem birinci, Zekai Özen ikinci ve Kerem Sulyak üçüncülüğü kazanan sporcular oldular.

Formula Junior kategorisinde Mert Dalkıran birincilik kürsüsüne çıkarken, Zeynep Şen ikinci ve Bora Özcan üçüncü sırada yer aldı.

Formula Senior\'da Berkay Besler birinci, Yiğit Çetin ikinci ve Sarp Kuzey Eroldu üçüncü olarak podyumu oluşturdular.

Formula Masters kategorisinde ise Mehmet Yaman birinci olurken Sırrı Kolot ikinciliği kazandı.

Yarışın ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren sporcular ödüllerini Dünya Şampiyonası milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu\'ndan aldılar.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]