Akyazı'daki Cinayetle İlgili İki Kişi Gözaltına Alındı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 2 kişinin silahla öldürüldükten sonra yakılmasıyla ilgili olarak yürütülen soruşturmada, gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Ocak ayında Batakköy yakınlarında, Pazar köyü yolunda Fatih Burabak (29) ile Davut Kut'un (41) tabancayla vurularak öldürüldükten sonra cesetlerinin bir otomobille birlikte yakılması olayı ile ilgili olarak yürütülen soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı. Akyazı ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan ve kimlikleri açıklanmayan 2 kişi sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

7 Ocak'ta Batakköy yakınlarında meydana gelen olayda, Adapazarı Zirai Aletler Sanayi Sitesi'nde traktör bayisi olan ve zirai aletler ticareti yapan Fatih Burabak ile Akyazı ilçesinde bayisi olan Davut Kut'un cesetleri, plakaları sökülmüş 54 AS 057 plakalı otomobilin arka koltuğunda yanmış halde bulunmuştu. Yapılan otopside Burabak ve Kut'un yakılmadan önce tabancayla vuruldukları tespit edilmişti. Olaya karıştığı iddiasıyla tutuklanan E.C., 2 ay sonra mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]