Akyazı'da "Türkiye Okuyor" Kampanyası Gündemde

Sakarya Akyazı İlçesi Kaymakamı Mehmet Yapıcı, "Türkiye Okuyor" kampanyasıyla ilgili olarak makamında toplantı düzenledi.

Toplantı hakkında bilgi veren Yapıcı, "Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan "Türkiye Okuyor" kampanyasıyla ilgili olarak ilçede neler yapabileceğimizi görüşeceğiz" dedi.

Toplantıda kampanya ile ilgili komisyon kuruldu. Komisyonda Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Kundakçı ile Madanoğlu İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Rahmi Aktürk yer aldı.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı da, daha önce belediye olarak "Oyuncak silahını getir, bir kitabın olsun" kampanyası başlattıklarını söyleyerek, "Başlattığımız bu kampanya ile ilçede öğrencilerin okuma alışkanlığını artırdık. Yeni kampanya ile okuma alışkanlığına daha geniş kitlelere aşılamak istiyoruz" dedi.

Kaymakam Mehmet Yapıcı da yaptığı konuşmada, "Oluşturulan komisyon kampanya ile ilgili çalışmalarını sürdürecek. Herkesin desteğini bekliyorum. Ayda en az iki kitap okunmasını teşvik etmemiz gerekiyor" diye konuştu.
16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]