Akyazı'da sonbahara hazırlık çalışmaları başladı

Yaklaşan sonbahar aylarında yağabilecek yağmurlar öncesinde çalışmaları sıkı yürüten Akyazı Belediyesi teknik ekipleri Ada Caddesi üzerindeki logar kanallarında temizlik işlemlerini yürütüyorlar.

Akyazı’nın alt yapısına oldukça önem veren teknik ekipler yapılan ilave yağmur suyu kanal çalışmaları ile yaklaşan sonbahar ve yağacak yağmurlar öncesinde oluşabilecek sel ve su taşmalarına önlem almak amacıyla yağmursuyu kanallarında ve Logarların içlerinde biriken kalıntıları temizleyerek önlem aldılar. Akyazı’nın yağmurlardan etkilenmemesi adına önemli bir çalışma olan Alt yapı çalışmaları Akyazı genelinde sürdürülürken teknik ekipler şehrin alt yapısında oluşabilecek her türlü tıkanıklık ve kirliliğe zamanında müdahale ediyorlar.

"Çalışmalarımız ciddiyetle devam edecek"

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “İlçemiz Coğrafi konumu gereği yağmur alan bir bölgede dolayısı ile şehrin coğrafi konumuna da alt yapısı ile de uyum sağlamak vatandaşlarımızın şehrin içerisindeki trafiklerinin düzenli ve devamlı olması açısından son derece önemlidir. İlçemizde yağan yağmurlar sonrasında yolda yürüyen tek bir vatandaşımızın bile ayağı ıslanmadan evlerine rahatça ulaşabilmesi adına ekiplerimiz alt yapımızda gerekli takviyeler ve gerekli temizlik çalışmalarını sürekli olarak sürdürmekteler çalışmalarımız bu anlamda bu ciddiyetle her zaman devam edecektir” dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]