Akyazı'da mahalle yolları genişletiliyor

Akyazı Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte önceden tespit edilmiş bölgelerdeki yolların genişletme ve malzeme temini çalışmalarına devam ediyor.

Yayla Turizmine büyük önem veren ve önemli günler yürüyüşler etkinlikler için hazırlıklara başlayan Akyazı Belediyesi, Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bölgenin en yüksek tepesi Keremali yolunun genişletme çalışmalarına başladı. Pazarköy-Güzlek arasında 6,5 kilometre ve Güzlek bitimden Keremali Yaylasına da 7 kilometre uzunluğunda ve ortalama 13 metre genişliğindeki yolda hızla çalışmalarına yürüten Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri, bu bölgeden Yayla’ya çıkış istikametindeki yol güzergahında önemli bakım çalışması, zemin düzeltmeleri, yağmur suyu kanalları yaparak Yayla Turizmini canlandırmak ve bölgenin en yüksek tepesi olan Keremali Yaylasına gelecek misafirlerin rahat ulaşımlarının sağlanması için yolları genişletiyor.

Öte yandan; Belediye Teknik ekipleri, Madenler, Dedeler ve Durmuşlar Mahallesine de yeni ve geniş yol genişletme çalışmaları ile birlikte yeni yol açma çalışmalarına da devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Madenler Mahalle Muhtarı Ali Der, “Akyazı Belediye Başkanımız Hasan Akcan başta olmak üzere tüm çalışan arkadaşlara mahallemize yaptıkları bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]