Akyazı'da coşkulu bayramlaşma

Akyazı Kaymakamlığı’nın düzenlemiş olduğu protokol bayramlaşma programı, Akyazı Belediyesi Kenan Sofuoğlu Aile Parkı'nda gerçekleşti.

Ramazan Bayramı Akyazı'da, ilçede protokol bayramlaşması ile başladı. Bayramlaşma törenine Karapürçek Kaymakamı Yusuf İzci, Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Mustafa Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aşçıoğlu, Siyasi Parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan programda yaptığı selamlama ve bayramlaşma konuşmasında, “Tüm protokol üyelerinin ve kıymetli hemşerilerimizin Mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum. Nice mutlu ve huzurlu bayramlara Mevla bizleri kavuştursun ”dedi.

Bayramlaşma programına katılan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aşçıoğlu, Başkan Hasan Akcan’a, 54 numaralı ve arkasında Hasan Akcan yazılı Türkiye Milli Takım formasını hediye etti. Başkan Akcan’da, spora ve sporcuya katkılarından dolayı, Yaşar Aşçıoğlu’na plaket takdim etti.

Akyazı Belediyesi Kenan Sofuoğlu Aile parkındaki protokol bayramlaşmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geçen protokol üyeleri, burada görev yapan personelle bayramlaştı. Akabinde İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli er ve erbaş ile bayramlaştıktan sonra, Akyazı Devlet Hastanesi'ne geçilerek tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile bayramlaşıldı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]