Akyazı'da 385 TOKİ konutunun temeli atıldı

Akyazı Belediyesi tarafından devredilen 46 dönümlük arazide 385 konutun yapımına başlayan Toplu Konut İdaresi ihalesi ile inşaatları gerçekleştirecek olan TOKİ konutlarının temeli atıldı.

Akyazı Belediyesi\'nin girişimleri ve Başbakanlık Topluk konut idaresiyle yapılan görüşmeler sonucu, konut açığını gidermek amacıyla, Akyazılı vatandaşların kira öder gibi konut sahibi olmasını sağlayan toplamda 384 konutun yapılacağı Akyazı TOKİ konutlarında binaların temeli atıldı. Akyazı Belediye Başkanı Yazıcı “Bilindiği üzere; TOKİ konutları sağlam depreme dayanıklı ve her türlü alt yapıya sahip sonra kendi çocuk parklarına ve otomobil park alanlarına sahip hak sahiplerine şimdiden evlerinin hayırlı olmasını diliyorum Allah bir ömür boyu bu evlerde mutlu mesut yaşamayı cümlesine nasip etsin” dedi.

TOKİ konutlarının temelini Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ve Ali İhsan Yavuz, Sakarya valisi Mustafa Büyük, Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı birlikte attılar. Temel atma törenine Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ve Ali İhsan Yavuz, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, siyasiler, oda başkanları, sivil toplum Kuruluşu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]