Akyazı Stadı'nda yoğun çalışma devam ediyor

Akyazı Stadı\'nda çalışmalara başlayan Akyazı Belediyesi teknik ekipleri, stadın daha modern ve daha kullanışlı olması ayrıca, As Akyazı Spor’a stad kenarında antrenman sahası yapılması için kolları sıvadı.

Kulüp Başkanlığı’nı Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı‘nın yaptığı As Akyazı Spor Akyazı stadı içerisinde yapılacak büyük değişiklikle, hem yeni bir antrenmana hem daha kullanışlı ve daha modern bir stada sahip olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Stat içerisinde mevcut tribün alanları tamamen sökülerek yol kenarına alındı. As Akyazı Spor için büyük bir antrenman sahası da yapılan çalışmalar sonucunda stad kenarında oluşturuldu.

Başkan Yazıcı: "Hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor"

Çalışmalar hakkında bilgi veren As Akyazı Spor Kulüp Başkanı ve Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Stadımızda devam eden çalışmaları takip etmek üzere As Akyazı Spor Yönetim Kurulu üyelerimizden genel kaptan Hüseyin Akbaş ve Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emin Üstün’ü görevlendirdim. Şu an için onlar çalışmaları yerinde sık sık giderek kontrol ediyorlar. Bende fırsat buldukça stadımızdaki çalışmaları inceliyorum, gayet güzel bir ilerleme sağladık. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız sapmadan devam ediyor. Şuanda Akyazı Kapalı spor salonumuz faal olarak yaz spor okulları münasebetiyle 9 branşta salonumuz gençlerimizin hizmetinde. İnşallah Akyazı stadımızda sürdürülmekte olan mevcut çalışmalarımızı en kısa süre içerisinde tamamlayıp Akyazı’nın şanına yakışır bir şekilde stadımızı güzelleştireceğiz ve faal olarak Akyazı’nın hizmetine sunacağız” dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]