Akyazı Stadı'nda büyük değişiklik

Akyazı Belediyesi tarafından kısa bir süre önce Akyazı Stadı\'nda başlatılan teknik çalışmalar tamamlandı.

Aynı zamanda As Akyazıspor Kulübünün de başkanı olan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’nın talimatlarıyla gerçekleştirilen çalışmada tribün, antrenman sahası ve stat bakımı çalışmalarını tamamladı.

Akyazı Belediyesi teknik ekiplerince yaz aylarında başlayan çalışmalar ile statta bulunan tribünlerin yerleri değiştirilerek hem izleyiciler için daha iyi bir konuma taşındı hem de stat içerisinde As Akyazı Spor için antrenman sahası ve antrenmanların izlenmesi içinde tribün yapıldı. Yapılan çalışma ile Akyazı stadının daha verimli kullanılması sağlanırken çalışmaların tamamlandığı Akyazı stadı yeni haliyle büyük beğeni topladı.

Yaşar Yazıcı: "Bu çalışmadaki en büyük hedef..."

Akyazı stadında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Akyazı’nın stadında önemli bir çalışma yaptık ve bu çalışmamızı tamamladık. Bu çalışmamızın en büyük hedefi Akyazı Stadı\'nı daha verimli olarak kullanmak, As Akyazıspor için antrenman sahası oluşturmak ve Akyazı Stadı\'nı dolduran tüm taraftarlar ve sporseverler için daha uygun konuma yerleştirilmiş tribünler yapmaktı. Stat içerisinde bakım onarım tadilat çalışmalarımızı ve gerekli hazırlıklarımızı tamamlayarak Akyazılılarımızın ve tüm sporseverlerimizin hizmetine sunduk. Teknik çalışmaları tamamladığımız Akyazı Stadı\'mızı As Akyazıspor karşılaşmalarının oynayabileceği hazır hale getirdik” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]