Akyazı SGM'den Başkan Yazıcıya teşekkür plaketi

Akyazı Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi yetkilileri hafta sonu engelli öğrenciler için düzenledikleri yemeğe Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’yı da davet ederek başkana teşekkür plaketi verdiler.

Akyazı SGM yetkilileri ve öğretmenleri kursiyerlerin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenledikleri yemeğe Akyazı Belediye başkanı Yaşar Yazıcı’yı da davet ettiler.

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi Müdürü Rahime Doğru, “Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Yazıcı Akyazı’nın ilk engelsiz binası olan Akyazı Sosyal gelişim merkezini Akyazı’ya kazandırarak Akyazı’da engelleri kaldırmasında büyük bir görev ve sorumluluk üstlendi. Buranın yapılabilmesi için büyük emek sarf etmiş ve bugüne kadarda Akyazı Sosyal gelişim merkezimize maddi manevi bitmeyen tükenmeyen desteğini hep sürdürmüştür. Böyle önemli bir kurumu Akyazı’ya kazandırmasından ötürü kendisine öğretmenlerim ve kursiyerlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı;

“Akyazı Sosyal Gelişim merkezimiz bugün bu kadar önemli bir görevi yürütmekteyse bu hem buradaki hocalarımızın hem de kursumuza gelen engelli kursiyerlerimizin engellerinin ortadan kalkmasından dolayıdır. Şu anda burada benim engelsiz kardeşlerim var. Burada benim özgüvenleri tam, kendine olan inancı ve istekleri tam her biri birbirinden güzel hayata artık daha pozitif bakan kardeşlerim var. Akyazı sosyal gelişim merkezimize inanarak geldiler ve el emekleriyle birçok işi başardılar. Engellerini yendiler benim için en büyük mutluluk budur. Onların mutlu olduklarında yüzlerinde açan bir gülücük her şeye bedel bu anlamda onların bugünlere gelmesinde vesile olan tüm öğretmenlerimize bende teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Yazıcı’nın konuşması sonrasında Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’ya Akyazı Sosyal gelişim merkezi tarafından teşekkür plaketi sunuldu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]