Akyazı Müftülüğü'nden Gazi ve Şehit Yakınlarına İftar

Akyazı Müftülüğü 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle gazi ve şehit yakınlarına iftar yemeği verdi.

Akyazı Müftüsü Sait Emin Arvas gecede yaptığı konuşmada, gazilerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Memleketimizi milletimizi canı pahasına koruyan aziz şehitlerimizin yakınları ve gönlümüze taht kuran kıymetli gazilerimiz bugüne kadar birçok iftar programına katıldık, fakat bu geceki kadar aldığımız hazzı başka yerlerde bulamadık. Sizlerle bir arada olmaktan mutluyuz. Şanlı Türk bayrağımızı göklerde dalgalanmasını değerli şehit ve gazilerimize borçluyuz” dedi.

Gaziler adına konuşan Yaşar Zımba iftarı gerçekleştiren başta Akyazı müftülüğü ve personeline teşekkür ettiklerini kaydetti.

Akyazı Kaymakamı Erdoğan Bey pınar ise “Bizler bugün rahat bir şekilde iftar yapıyorsak onu da şehit ve gazilerimize borçluyuz. Elbette ki ateş düştüğü yeri yakar. İçimizde şehit yakınları ve gazilerimiz var bu acıyı onlar bizden daha iyi idrak ederler. Tabii ki sizin acılarınızı hep paylaşıyoruz. Sizler için elimizden geleni yapmaya hazırız. Kapımız her zaman sonuna kadar açıktır” dedi

Şehit babası Hızır Atmaca yaptığı duygu dolu kısa konuşmada “Ömrümde ilk defa böyle bir iftara katılıyorum. Bizleri ve bizim gibileri onura ettiğiniz için çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]