"Akyazı İlçesinin Sosyo Ekonomik Kalkınabilirliği" Paneli...

Kuzuluk Kaplıcaları Konferans Salonu\'ndaki panele, Vali Hüseyin Avni Coş, Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Garnizon Komutanı Mustafa Hekimoğlu, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, siyasi partilerin temsilcileri, akademisyenler ve muhtarlar katıldı.  

Vali Coş,  burada yaptığı konuşmada, bu güzel paneli düzenleyen Akyazı Belediyesine ve büyük emeği geçen Sakarya Üniversitesine teşekkür ettiğini dile getirerek, "Değerli hocalarımızın panelde anlattıkları ve söyledikleri ışığında bir eylem planı yapılmalı ve bu sunumdan çıkan sonuç ile Akyazı\'nın sosyo ve ekonomik kalkınmasında anahtar rolün verildiği turizme daha da büyük katkılar sağlamalı" değerlendirmesinde bulundu.

Akcan ise Akyazı\'nın sosyal ve ekonomik yönden geleceğinin planlanacağını belirterek, şunları söyledi:

"Bu panel Akyazı\'nın adının sadece güzelliklerle anılması ve bunun insanların zihnine kazınması için attığımız ilk adımlardan biridir. Yer altında çıkarılmamış bir hazineyi düşünün Akyazı\'da bunun gibi gün yüzüne çıkarılmamış bir hazine gibidir. İşte biz de bu panel ve başka panellerle bu hazineyi gün yüzüne çıkararak Akyazı\'yı Türkiye\'de hem modern hem de model bir ilçe olması, ilçemize ve ülkemize faydalı olması için çalışmalarımızı artan bir tempoyla sürdüreceğiz."

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar da ilçenin birçok eksiği bulunduğunu kaydederek, "Bu eksiklikleri sabırla, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek çözüme kavuşturulacağına inanıyorum. Değerli hocalarımızın da bizlerle bilgilerini paylaşmaları ve önemli vakitlerini bizlere ayırmalarıyla Akyazı\'yı daha güzel yerlere hep birlikte taşıyacağız" dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]