Akyazı Haber Sitesi'nden Filistin'e Giyecek Yardımı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren Akyazı Haber Sitesi tarafından toplanan giyim malzemeleri Filistin'e gönderildi.

Akyazı Haber Sitesi tarafından düzenlenen Filistin'e yardım kampanyası çerçevesinde toplanan çocuk ve bayan giyim malzemeleri, erkek pantolon, ceket ve gömlekleri Akyazı İnsan Hakları ve Özgürlükler Derneği aracılığıyla Filistin'e götürülmek üzere İnsani Yardım Vakfı'na teslim edildi.

İnsan Hakları ve Özgürlükleri Derneği yöneticileri Süleyman Gül ve Ethem Acar yaptıkları açıklamada, "Filistin'de büyük katliam yapılmakta. Dünya'nın seyirci kaldığı bu vahşette ihtiyaçları karşılamak adına Akyazı Haber'in (www.akyazihaber.com) bu örnek davranışını taktir ediyoruz. Aracı yüklerken görüp de destek veren birçok esnafımız oldu bu esnaflarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Ufak da olsa Filistinli kardeşlerimiz yaralarını saracaktır Allah yardım yapan esnaflarımızdan razı olsun" dedi.

Toplanan giyim malzemeleri gönüllü yardım kurumları olan İHH Sakarya temsilcisi Ruhi Ademoğlu ve Cansuyu Derneği Sakarya temsilcisi Rasim Çelik'e teslim edilerek Filistin'e gönderildi.

Akyazı Haber daha önce de Kimse yok mu ve Deniz Feneri dernekleri aracılığı ile Lübnan'a giyim malzemeleri göndermişti. Ayrıca Akyazı'da ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edilmek üzere Hayır Çarşısına 100'ün üzerinde kışlık bayan kabanı ve çocuk giyim yardımında bulundu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]