Akyazı Belediyesi'nden öğrencilere moral ve motivasyon gezisi

Akyazı Belediyesi, Bilgi ve Kültür Evi’nde Ders gören başarılı öğrencilerine Moral ve Motivasyon gezisi düzenlendi.

Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi’nde 8’inci sınıfta ders gören başarılı öğrencilerine derslerinde gösterdikleri üstün başarı ve azimden dolayı moral ve motivasyon depolamaları için öğretmenleri ile birlikte Ada Center Alışveriş merkezine gezi düzenledi.

Akyazı Belediyesi tarafından Ada Center Alışveriş merkezine geziye götürülen Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi’nin başarılı öğrencileri, ilk önce sinema’ya girdiler ardından da toplu olarak yemek yiyerek öğretmenleri ile sohbet ettiler. Ders konusunda işleri yolunda götüren başarılı öğrenciler genel anlamda Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek merkezinin bu başarılarında büyük katkısının olduğunu ve hedeflerini bu sayede daha da büyüttüklerini ifade eden öğrenciler, Bilgi ve Kültür Evlerini açarak Akyazı’nın hizmetine sunan, maddi manevi desteğini hiç bir zaman eksik etmeyerek moral ve motivasyon veren Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’ya da teşekkürlerini ilettiler.

"İmkanlarımızı seferber ettik"

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Eğitim alanında bugüne kadar öğrencilerimize hep daha iyiyi yakalayabilmeleri hep daha büyük hedeflere sahip olabilmeleri için gerek teknik gerek fiziki imkanlarımızı seferber ettik, çağın tüm teknolojik imkanlarını önlerine sunduk her zaman da bu gelişen teknolojiyi yakından takip ederek öğrencilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin başarılı olabilmeleri için ne gerekiyorsa sonuna kadar varız.

Derslerde başarının en önemli anahtarlarından biri de Moral ve Motivasyon olduğundan bizlerde öğrencilerimize bu tür küçük moral gezileri tertip edip onları moral olarak üst seviyede tutma gayreti içerisindeyiz, Yeter ki Akyazı’mız daha okuyan ve okumaya heveslendiren eğitim ve öğretimin her zaman yanında olan bir anlayış ile geleceğin kültür ilçesi olsun” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]