Akyazı Belediyesi'nden köylere örnek spor alanı ve çocuk parkı

Akyazı Belediyesi Fen işlerine bağlı teknik ekiplerce ilçe genelinde daha önce tespit edilmiş mülkiyeti Akyazı Belediyesi\'ne ait arazilerde halkın aileleriyle hoş vakit geçirebilecekleri modern futbol, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş alanları, çocuk parkları inşa çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Akyazı Belediyesi Kumköprü’de içerisinde bir adet çok amaçlı hem basketbol sahası hem de voleybol sahası olarak kullanılabilecek saha inşaa ederken sahanın etrafında da aile oturma bankları, spor aletleri, kısa yürüyüş ve koşu alanı, ayrıca çocuklar içinde oyun gruplarının olduğu örnek spor alanı çalışmalarını tamamladı.

Akyazı Belediyesi Fen işlerine bağlı teknik ekiplerce Akyazı’da tüm mahallelerde mülkiyeti belediyeye ait olan araziler üzerinde hızla sürdürülen semt sahaları örnek modern spor alanları çalışmaları ile her geçen gün artan spor alanları sayesinde Akyazı’da ki misafirlerin ve Akyazılı vatandaşların aileleriyle hoş vakit geçirerek spor yapabilecekleri nezih ortamlar olarak hizmet verecek.

Yıldız ilçe Akyazı

Çalışmalar hakkında bilgi veren Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Akyazı’mız hemen her gün yapılan sosyal, kültürel ve teknik çalışmalarla her geçen gün her anlamda daha da modernleşen, güzelleşen, kendini havasıyla, suyuyla, sıcak kanlı ve misafirperver insanıyla hep sıcak, şirin ve temiz tutan bir ilçe. Dolayısı ile ilçelerin yıldızı konumundaki Akyazı’mızın sürekli gelişmesi noktasında hizmetlerimizi artan bir tempo ile sürdürmekteyiz. Akyazı’mızın her mahallesinde Ailelerimizin vatandaşlarımızın 7 / 24 faydalanabilecekleri örnek semt sahaları örnek modern spor alanları için kollarımızı sıvadık, gerekli çalışmalarımızı hızlı bir tempo ile yürütüyoruz. Kısa bir süre içerisinde bir çok mahallemizde halkın aileleriyle hoş vakit geçirebilecekleri modern futbol, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş alanları, çocuk parkları inşa ettik ve çalışmalarımız bu yönde hızla sürmekte bu çalışmalar vesilesinde vatandaşlarımız, ilçemizdeki misafirlerimiz, Ailelerimiz spor yapmak için uzak yerlere gitmeye ihtiyaç duymayacaklar özellikle çocuklarımız, gençlerimiz ve spor yaparak zinde kalmak isteyen vatandaşlarımız artık kendi mahallelerinde aileleriyle hoşça vakit geçirebilecekleri, yürüyüş yapabilecekleri, bedenlerini ve sıhhatlerini zinde tutacak hareketler yapmalarını sağlayacakları spor aletleri artık evlerinin çok yakınında olacak” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]