Akyazı Belediyesi 'Temiz Çevrem' kampanyası başlattı

Çevresel sorumluluğun her zaman bilincinde olan ve çevreye yönelik birbirinden güzel uygulamalar yapan Akyazı Belediyesi, halka yönelik temiz çevrem kampanyasını başlattı.

Kampanya dahilinde 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 11.00’da Akyazı Kenan Sofuoğlu parkından hareket edilerek Değirmenler Caddesi üzerinden yürüyüş yapılacak. Akyazı Belediyesi Temiz Çevrem kampanyasına Akyazı daire amirleri ve müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaşların katılması bekleniyor.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Akyazı Belediyesi Temiz çevrem kampanyası kapsamında ilçe genelinde yol, sokak, park, bahçe ve benzeri gibi ortak kullanım alanlarının temiz tutulması ve temiz çevrem görüşünün yaygınlaştırılarak her bireyin doğa’ya ve çevresine saygılı duyarlı olmasını aşılamak ve teşvik etmeyi hedefliyoruz. Yapmış olduğumuz bu temiz çevrem kampanyasına çevresine duyarlı olan kampanyamıza destek vermek üzere bizimle yürümek isteyen tüm vatandaşlarımızı 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 11.00’de Akyazı Kenan Sofuoğlu parkında buluşmak ve Değirmenler Caddesi boyunca yürüyüş yapmak üzere bekliyoruz” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]