Akyazı Belediyesi marangoz atölyesi hizmete başladı

Kısa bir süre önce hizmete giren Akyazı Belediyesi Marangoz Atölyesi, artık Akyazı\'nın park ve bahçelerindeki banklarını kendi bünyesinde hazırlayacak.

Dışa bağımlılığı azaltarak tüm malzemeleri ve eksikleri kendi bünyesinde yapmaya gayret gösteren Akyazı Belediyesi, kısa bir süre önce Kuzuluk mahallesinde bulunan şantiye alanında faaliyete başlattığı Marangoz atölyesi ile şu anda faal olan ve ilçeye yeni yapılması planlanan tüm park ve bahçelerde, mesire ve piknik alanlarında, yürüyüş yollarında, kamu alanlarında kullanılmak üzere oturma bankları, masalar, çeşitli kamelya ve benzeri gibi birçok ağaç malzemenin yapılmasını sağlayacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam edecek olan atölyede ilçenin birçok hizmeti görülebilecek. Park ve Bahçeler Müdürü Orhan Benli, “İlçemizde bulunan Park ev Bahçelerde eksikliklerimizi kendi atölyemizde hem hızlı hem de ekonomik anlamda giderebileceğiz” dedi.

Çalışmaları yerinde incelemek üzere marangoz atölyesine giden Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan, "İlçemiz için birçok malzemeyi kendi bünyemizde üretmek ve ilçemize kazandırmak için kurduğumuz marangoz ekiplerimiz çalışmalarına başladılar. Şimdiden el emeği çok güzel ürünler ortaya çıkarmaya başladılar. İlçemize hayırlı olsun " dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]