Akyazı Belediyesi Fen İşleri'nde, yoğun mesai

Yeni üniformalarıyla Akyazılılara hizmet verecek olan Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler, yoğun bir mesaide işlerini yürütüyorlar.

Ekiplerin rutin bir günlük programı hakkında bilgi veren Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Gündüz, ekiplerin plan ve programlar dahilinde işlerini seri bir şekilde yaptıklarını söyledi.

Çalışmalarını her zaman plan ve program dahilinde sürdüren Akyazı Belediyesi Fen İşleri’ne bağlı teknik ekipler yeni üniformaları ile Akyazı’ya hizmet vermeye devam edecekler. 1 günlük çalışma programlarının nasıl geçtiği nasıl çalıştıkları hakkında bilgiler veren Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Gündüz, “Ekiplerimiz Fen işleri Müdürümüz Uğur Kuş eşliğinde ve önderliğinde her sabah saat 08.00’de yapılan standart plan ve program koordinasyon ve brifingin ardından çalışma yerleri ve işin niteliği, kullanılması planlanan malzeme miktarı araç ve gereç temini, bitirilme süresi hakkında bilgiler alıp gerekli aracı garaj amiri Ali Yıldız’dan temin ederek bölge bölge 6 ila 8 kişilik gruplara ayrılıyorlar. Teknik ekipler Akyazı’da her sokak örnek sokak mantığı ile çalışmalarını plan ve program dahilinde seri bir şekilde sürdürüyorlar” dedi.

Yağmur, çamur, soğuk demeden...

Çalışmasını tamamlayan vaktinde yada daha erken tamamlayan ekip, bir sonraki görev yerine hareket etmek için gerekli hazırlıkları yapıyor. Öğlen saat 12.00’de yemek molasına ayrılan teknik ekipler saat 13.00’te tekrar görev yerlerinde olarak yağmur, çamur, soğuk demeden acil tamamlanması gereken yerlerde geç saatlere kadar nizami iş niteliğinde olan çalışmalarda ise akşam saat 17.00’ye kadar hizmet veriyorlar.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Akyazı Belediyesi olarak hedefimiz Akyazı’mıza en güzel sokakları kazandırmak örnek sokak anlayışımızdan vazgeçmeden çalışmak, daha çok çalışmaktır. Bu anlamda ilçemizi modern bir çehreye kazandırmak adına çalışmalarını büyük bir özveri ile planlı, programlı, süratle ve dikkatle sürdüren teknik ekiplerimize çalışma gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]