Akü Hırsızları Suçüstü Yakalandı

Sakarya'da iki hırsızlık zanlısı, araçlardan çaldıkları akülerle birlikte suçüstü yakalandı. Zanlıların çeşitli tarihlerde ilköğretim okulundan dizüstü bilgisayar ile bazı araçlardan akü çaldıkları da tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, devriye görev yapan polis ekibi Mithatpaşa Mahallesi Ulu Sokak üzerinde üç tekerlekli bisikletle akü taşıyan S.B. (24) ve Y.T.(20) adlı şüphelileri durdurdu. Yapılan incelemede şüphelilerin taşıdıkları 6 adet aküyü Mithatpaşa ve Bahçelievler mahallelerindeki 6 araçtan çaldıkları tespit edildi. Gözaltına alınan zanlılardan Y.T'nin halen firari olarak aranan M.N.(20) adlı zanlıyla yarı yıl tatilinde Bahçelievler Mahallesi Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu'ndan dizüstü bilgisayar ile 5 ayrı araçtan akü çaldıkları belirlendi. Zanlıların çaldıkları dizüstü bilgisayarı S.B. adlı kişiye 200 TL karşılığında sattıkları tespit edildi.

Zanlıların çaldıkları aküleri Dörtyol Sanayi Sitesi'nde hurdacılık yapan R.N'ye (20) kilosu 45 kuruştan sattıkları öğrenildi. Zanlıların akülere karşılık R.N.'den aldıkları 72 TL parayı aralarında paylaştıkları ifade edildi.

Zanlıların çaldıkları dizüstü bilgisayar ile 6 adet akü sahiplerine teslim edildi. Sorguları tamamlanan S.B. ve Y.T. adlı zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edilirken firari olan M.N'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]