AKP'li Yeni Başkan İlk Kez Konuştu

Sakarya AK Parti İl Başkanlığı'na getirilen Recep Uncuoğlu, "Önemli olan AK Parti'nin, Sakarya'nın kazanmasıdır" dedi.

Uncuoğlu, partililerle birlikte düzenlediği basın toplantısında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Davut Terzioğlu'dan boşalan AK Parti İl Başkanlığı'na Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile getirilen Recep Uncuoğlu, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililerin hazır bulunduğu basın toplantısında başkanlığa getirilme süreci hakkında partilileri bilgilendirdi.

Uncuoğlu, İl başkanlığı belirleme sürecinin ardından Sayın Başbakan ve Partinin yetkili kurulları tarafından Sakarya İl Başkanı olarak görevlendirildiğini söyledi. Uncuoğlu, bu süre zarfında şahsına gösterilen teveccüh ve güvenden dolayı tüm partililere teşekkür etti.
Uncuoğlu, açıklamasında birlik ve beraberlik mesajları verirken şunları söyledi:
"Biz AK Partilileri birleştiren ortak değer ve hedeflerimiz var. Geçmiş çalışmalarımız, emeklerimiz ve fedakarlıklarımız var. Ortak hedefimiz, kuşkusuz Sakarya'ya ve insanımıza hizmettir. Bu hedefe birlik ve beraberlik içinde, teşkilat faaliyetlerimizi partimizin kurumsal yapısı çerçevesinde titizlik ve özveri çalışarak ulaşacağız. Bu güne kadar AK Parti Sakarya teşkilatı bütün faaliyetlerinde, seçim çalışmalarında herşeyin en iyisini ve en güzelini yapmış, inşallah bundan sonra da yapmaya devam edecektir."

Uncuoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:
"Hepimiz Sakarya'mız, hemşehrilerimiz ve milletimiz için varız. Önemli olan AK Parti'nin, Sakarya'nın kazanmasıdır. Öyleyse bundan sonra 'Durmak yok yola devam, hizmetine devam ediyoruz."
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]