AKP'li Toçoğlu: AK Parti Geleceğin Teminatıdır

Nasuhlar, Kayrancık ve Kara Davutlu köylerini ziyaret eden AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, tarıma önem vereceklerini söyledi.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, ziyaretlerine devam ediyor. Zeki Toçoğlu bu kez de AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Ali İhsan Yavuz ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte Nasuhlar, Kayrancık ve Kara Davutlu köylerini ziyaret etti. Köy kahvehanelerinde vatandaşlarla sohbet eden Zeki Toçoğlu, istekleri de dinledi. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlara da hitap eden Zeki Toçoğlu, tarıma önem vereceklerini söyledi. Zeki Toçoğlu, "Sakarya birinci sınıf tarım arazilerine sahiptir. O yüzden tarıma gereken önemi vereceğiz. Yapmamız gereken ne varsa yapacağız. Biliyorsunuz sanayi kuruluşları ilimize geliyorlar. Tarıma dayalı sanayilere de önem vereceğiz. Tarımdan üretilen yüksek gelir bu şehir için hayati önemdedir. Bundan dolayı şehrimizin diğer ilgili aktörleriyle beraber gelir üreten organik tarım ve süs bitkiciliğine önem vereceğiz" diye konuştu.
Hepinizden Destek Bekliyoruz

Yerel seçimlerde vatandaşlardan destek isteyen Zeki Toçoğlu, 'Hepinizin desteğini bekliyoruz. Bu seçimleri oylarımızı artırarak kazanmalıyız" dedi. Toçoğlu, "AK Parti'nin ülkeyi nerelerden nerelere getirdiği ortada. Hükümetimiz gelişmişlik adına çok önemli reformlara imza attı. Başbakanımız insanların yaşamlarını kolaylaştıracak birçok hizmete imza attı. Ak kadroların yerel yönetimleri de şehirlerimizi kalkındırdı. Şehirlerimizin yaşadığı gelişme herkesin malumudur. İşte bu gelişmenin devam etmesi için hepinizden destek bekliyoruz. Ak kadroları yeniden ve daha güçlü iş başına getireceğinizi biliyoruz" dedi. 
AK Parti Geleceğin Teminatıdır

Öte yandan,  AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Zeki Toçoğlu, Yazlık Ak Parti Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını gerçekleştirdi. Toçoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Bizim yönetimimiz halkıyla bir bütün oluşturan, halkın fikirlerine öncelik veren demokratik ve katılımcıdır. Ak Parti belediyeciğinde önceliğimiz halkımıza en iyi hizmeti vermektir. Biz kararlarımızı halkımızın fikirleri doğrultusunda alarak, uygulamaya koyarız. AK Parti geleceğin teminatıdır" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]