AKP'li Aday Adayları, İl Gençlik toplantısında kendilerini anlattı

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kollarının haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısı aday adaylarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Aday adaylarının kendilerini tanıttıkları toplantıda AK Parti Sakarya İl Gençlik Kollarının her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’ toplantısı bu hafta diğerlerinden farklı olarak aday adaylarının katılımı ve kendilerini tanıtımıyla gerçekleşti.

"Hayırlısıysa olsun"

Aday adaylık başvurusunda bulunan; Mutlu Işıksu, Oktay Yıldırım, Ahmet Çil, Erdal Yıldırım ve Mustafa Gavasoğlu AK Parti Sakarya İl Gençlik Yönetim Kurulu Üyelerine kendilerini tanıtarak projelerinden bahsettiler. İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, İl Gençlik Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyelerinin tam kadro katılımıyla gerçekleşen toplantı aday adayları ortak temennide buluşarak ‘Hayırlısıysa olsun’ dediler.

İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu aday adaylarına toplantılara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Daha önceden partinin çeşitli kademelerinde görev almış olan aday adayları İl Gençlik Kolları Yönetiminden helallik isteyerek toplantıdan ayrıldı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]