AKP'de Görev Dağılımı Yapıldı

AK Parti'de Sakarya il kongresinin ardından merakla beklenen görev dağılımı yapıldı. Kadroda üniversite mezunlarının, gençlerin ve bayanların yoğunluğu dikkat çekiyor.

AK Parti'de 4 Temmuz'da yapılan kongrenin ardından göreve gelen Sakarya İl Başkanı Davut Terzioğlu'nun görev dağılımında bayanlara ve gençlere ağırlık vermesi övgüyle karşılandı.

Görev dağılımı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Davut Terzioğlu, kongrenin geride kaldığını belirterek tecrübeli, genç, dinamik ve bayanların da ön planda olduğu bir ekiple yola çıktıklarını ifade etti.

Başkan Terzioğlu, "Yönetimimizi oluştururken bir çok kriteri göz önünde bulundurduk. Partimiz kurulduğu günden bu yana gençlerin ve bayanların siyasette daha aktif rol olması konusunda çok ciddi gayret sarfetti. Yönetimimizde üniversite mezunu, genç ve bayan arkadaşlarımıza çok fazla yer verdik. Üniversiteden iki değerli hocamızda bize danışmanlık yapacaklar. Bu güzel kadroyla Sakarya'da 2011 seçimlerinde en yüksek başarıyı yakalayacağız" dedi.

Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı: Şengül Morgül (Kadın Kolları eski Başkanı), Teşkilatlanma Birim Başkan: Necdet Tömekçe (Güneşler eski Belediye Başkanı), Seçim İşleri Birim Başkanı: Ayşegül Özer Şahin (Avukat), Tanıtım Medya Birim Başkanı: Elife Özerçetin (Gazeteci), Dış İlişkiler Birim Başkanı Serdar Yener (İşletme Mühendisi) Sosyal İlişkiler Birim Başkanı Erdoğan Sakoğlu (Mimar), Yerel Yönetimler Birim Başkanı Ahmet İpçioğlu (İş adamı), Ekonomik İşler Birim Başkanı Osman Çubukçu (Doktor), Halkla İlişkiler Birim Başkanı Mine Topçu (Halkla İlişkiler Uzmanı), Mali ve İdari İşler Birim Başkanı Erdal Yıldırım (Mimar) AR-GE Birim Başkanı Ahmet Şahin (Elk.Müh.),  İl Genel Sekreteri Derya Turan (Harita Müh.) İdari Amir Remzi Yıldırım.

Ayrıca İl Disiplin Kurulu da kendi arasında görev dağılımını gerçekleştirdi. İl Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Leyla Epözdemir oldu. Sakarya Üniversitesi'nden Prof. Dr. Harun Taşkın ve Doç. Dr. Mustafa Kemal Aydın (Öğretim Görevlisi) ise İl Başkan Danışmanı oldular
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]