AKP: "Hiçbir Şeyden Korkmanıza Gerek Yok"

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, Necip Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti.

Necip Öğrenci Yurdu'nda üniversite öğrencileriyle sohbet eden AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, gençlerin geçmişte çok acı olaylar yaşadığını, kaos ortamlarında en büyük mağduriyeti gençlerin yaşadığını söyledi.

Daha Yolun Başındayız

Gençlerin geleceğe güvenle baktıklarını ifade eden Toçoğlu, “Ülkemiz üzerinde derin hesaplar yapanlar bu ülkenin evlatlarını birbirine düşürdüler. Gençlerimiz bu ülkeyi arkalarına bakmadan terk etmek için konsoloslukların önünde uzun sıralar oluşturuyorlardı. Gençlerimizin ne ülkeye ne devlete güveni kalmıştı. Bugün AK Parti iktidarı aynı acıların yaşanmaması için mücadele ediyor. Gençlerimiz artık geleceğe güvenle bakabiliyor. Kendinize güvenin. Bizlere güvenin. Biz size güveniyoruz. Biz diyoruz ki, 'Sen Türkiye'sin, Sen Sakarya'sın Büyük Düşün' Sizler de büyük düşünün. Ufkunuzu açık tutun. Yenilikleri takip edin. Çağın gereklerini yerine getirecek bir bakış açısına sahip olun. Hiçbir şeyden korkmanıza gerek yok. Daha yolun başındayız. Hep birlikte yapacağımız daha çok işler bulunmaktadır. Karamsarlığa kapılmayın” dedi.
İkinci Bir Üniversite Kurulması Gündemde


Gençlerin, hamasetten, demagojiden, kuru slogandan başka bir şey üretmeyen, milletin taleplerine kör ve sağır kalan siyasetçileri çok iyi bildiğini dile getiren Zeki Toçoğlu, “Türkiye'nin, Sakarya'nın imkanlarını yeniden Türkiye'ye ve Sakarya'ya kazındırıyoruz, kazandırmaya da devam edeceğiz. Eğitimde, sağlıkta, hukukta, ekonomide, yapılan reformlar dış politikada atılan adımlar Türkiye'nin değişmesine, güçlenmesine ve dünyada itibarının artmasına vesile olmuştur. İşte bu değişimden en fazla yararlanacak olanlar sizlersiniz. Ben on yıl boyunca üniversite kenti Serdivan'da görev yaptım. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Sakarya'yı bir eğitim üssü haline getirmeyi hedefliyorum. Önümüzdeki dönemde, Sakarya'ya ikinci bir üniversite kurulması gündemde. Biz de göreve geldiğimiz taktirde, ikinci üniversite kurulması için elimizden geleni yapacağız. Bizler sizlerin bugününün ve geleceğinin aydınlık olması için mücadele veriyoruz. Daha demokratik, daha adil, daha zengin, daha özgür bir Türkiye hayal ediyoruz” diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]