AKP Genel Merkez Koordinatörü Recep Yıldırım, belediyeleri gezdi

3 dönem Akyazı Başkanlığı’ndan sonra iki dönemde AK Parti Sakarya Milletvekilliği yapan ve halen AK Parti Genel Merkez Ankara Belediyeler ve Parti Teşkilatları Koordinasyon Başkanlığı görevini yürüten Recep Yıldırım, Ankara belediyeleri ziyaretleri akabinde hafta sonu geldiği Sakarya’da, belediye başkanlarını ziyaret ederek, kutladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile ziyaretlerine başlayan Yıldırım, devamında Adapazarı, Akyazı, Serdivan, Erenler, Karasu, Kocaali, Ferizli, Söğütlü belediyelerini ziyaret ederek, belediye başkanlarını kutladı. Recep Yıldırım’a ziyaretlerinde Adapazarı Belediye Başkan Aday adayı olan oğlu Abdülkerim Yıldırım eşlik etti.

Recep Yıldırım öncelikli olarak Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile bir toplantı yaptı.

Toplantıda konuşan Yıldırım, “Sakarya’da alınan sonuçlar, Sakaryalıların vefalılığını ve hizmet verenlere olan desteğini ortaya koydu. İlk genel seçimlerde de 6-0 yapmıştık. 2014 seçimlerinde de 17-0 yaparak, desteğimizi ortaya koyduk. AK Parti’nin hizmet alanında yaptıkları için, ‘Bizim yaptıklarımızı, projelendirdiklerimizi, diğerleri hayal bile edemezler!’ diyorduk. Son seçim öncesi bu alanda da AK Parti’nin ne kadar ileride olduğu ortaya çıktı. Sonuçta, zafer, yine milletimizin olmuştur. Bütün başkanlarımıza başarılar diliyorum. Hayırlı hizmetler temenni ediyorum” dedi.

Ankara\'daki yoğun programları sebebiyle Pazartesi şehirden ayrılan Yıldırım\'ın ileriki günlerde de diğer belediyeleri ziyaret edeceği öğrenildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]