AKP: Ak Projeler Hazır Biz de Şehri Yönetmeye Hazırız

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, Ferizli'yi ziyaret etti. Toçoğlu, Sakarya'nın yatırımların odağı olacağını söyledi.

İlçe girişinde AK Parti Ferizli Belediye Başkan adayı Ahmet Soğuk, Ferizli İlçe Teşkilatı Başkanı Cemil Sağlam ve partililer tarafından karşılanan Zeki Toçoğlu, ilk olarak AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte parti teşkilatını ziyaret etti.

Burada partililere hitap eden Zeki Toçoğlu, "Seçimler artık çok yaklaştı. Biz seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İnşallah seçimlerden büyük bir başarı ile çıkacağız. Hem Büyükşehir'de hem Ferizli'de hem de diğer yerlerde seçimleri kazanacağız. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Biz Hazırız 

Parti teşkilatı ziyaretinde AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün de bir konuşma yaptı. AK Parti'nin ülkeyi kalkındırmak adına çok önemli çalışmalara imza attığını söyleyen Ayhan Sefer Üstün, "İnşallah 29 Mart'ta da durmak yok hizmete devam diyeceğiz" dedi.

Zeki Toçoğlu, parti ziyaretinin ardından ilçe merkezindeki esnafı da ziyaret etti. Vatandaşlara projelerini anlatan Zeki Toçoğlu, "Ak projeler hazır. Biz de şehri yönetmeye hazırız" diye konuştu.

Yatırımcılar Konusunda Seçici Olacağız

"Sakarya'ya çevreye zarar vermeyen yatırımcıların gelmesi için ne gerekiyorsa yapacağız" diyen Zeki Toçoğlu, "Türkiye'nin en güzel kentlerinden birinde yaşıyoruz. Ülkemizin kültürel ve ticari başkenti İstanbul ile idari başkenti Ankara'nın tam ortasındayız. Ülkemizde yaşanan ekonomik gelişmenin İstanbul'la sınırlı kalamayacağını ve Düzce'ye kadar olan bu bölgeyi de doğrudan etkileyeceğinin farkındayız. En önemli ulaşım akslarının ortasında ve lojistik desteğe sahip bir şehir olarak Sakarya, İstanbul'dan gelen yatırımların odağı olacaktır. Biz de yatırımcıların şehrimize gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Fakat yatırımcılar konusunda seçici olacağız. Çevremize zarar vermeyecek yatırımcılara kapımızı açacağız" dedi.

Zeki Toçoğlu gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların isteklerini de dinledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]