AKP Adapazarı Merkez İlçe Toplantısı Yapıldı

AK Parti Adapazarı Merkez İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı, Serdivan Düğün Salonunda yapıldı. Toplantıya AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, İl Başkanı Yusuf Alemdar, Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan Yavuz, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'nin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Toplantının basına açık bölümündeki ilk konuşmayı yapan Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan Yavuz, kadrolarının gerçekleştirdiği hareketin bir misyon ve kimlik hareketi olduğunu ifade ederek, “Bu kadroya milletimiz güvenmektedir. Halkımız da bu kadroya kucak açmış, güvenmiş ve gönül vermiştir. Bu kadro hiç kimseyi dışarıda bırakmamış, bu kadro her zaman milletin vicdanı ile aynı paralelde olmuştur. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız etrafında toplanan ak kadrolar, gece gündüz bu yolda çalışmaktadır” dedi.


Daha sonra kürsüye gelen Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, Adapazarı, Erenler, Serdivan ve Arifiye olmak üzere 4 yeni ilçe kurulduğunu söyleyerek, “Bu ilçelerin idari yapılanmalarını oluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Sakarya'da kurulan Araştırma Hastanesi ile Tıp Fakültesine de değinen Üstün, “Bizden önceki siyasiler Düzce ve İzmit'te kurulan hastaneleri sadece izlediler. Biz iktidara geldikten sonra Tıp Fakültesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesini kurduk. 2-3 ay önce Tıp Fakültesinin Akademik ve İdari Kadrosu meclisten geçti, bu çok ciddi bir adımdır. Şimdi de Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kadro çalışmaları başladı” dedi.

Toplantı, Milletvekilinin Üstün'ün konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]