AKP: 5 Yılda 288 Milyon Lira Harcandı

AK Parti İl Genel Meclisi adayları il başkanı Şenol Morgül liderliğinde, 5 yılda yapılan ve 29 Mart’tan sonra yapılacak olan hizmetleri değerlendirmek için il teşkilatında bir araya geldiler

2004-2008 tarihleri arasında İl Özel İdaresi aracılığıyla halka 288 milyon liralık hizmet ulaştırıldığını belirten AK Parti İl Başkanı Şenol Morgül, köy yolarının asfaltlanması ve derslik sayısının arttırılması konularında Türkiye genelinde dördüncü il durumunda olduğumuzu söyledi.

Bakımsız Köy Kalmayacak

AK Parti’nin uygulamalarından biri olan KÖYDES Projesi ile kırsal kesimde içme suyu, yol ve elektrik gibi hizmetlerin kolayca yerine ulaştığını ifade eden Morgül, “İlköğretim, sağlık, köy yolları, gölet ve içme suları yapım-bakım ve onarım çalışmaları önümüzdeki dönem daha sağlıklı bir şekilde yürüyecek. Bakımsız köy kalmayacak. Adaylarımız hem köyde hem de şehirde en iyi hizmet için çalışacaklar. Yeni dönemde yeni projeler ortaya konulacak ve gerçekleştirilecek. Sakarya için büyüme ve gelişme adına ortaya konacak projeleri gerçekleştirerek, bu şehre vizyon kazandırmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 
İşte AK Parti Farkı

AK Parti iktidarıyla birlikte halkın refah seviyesinin arttırılması için pek çok yenilik yapıldığını dile getiren İl Başkanı Şenol Morgül, şunları kaydetti: “Sakarya’mızı yaşanılabilir cazip yerlerden biri haline getirdik. Doğal, kültürel her türlü kaynağımızı atıl olmaktan çıkarıp, turizme sunarak ilgi çekmeyi başardık. Sağlıkta da halkımızın yüzünü güldürdük. Genel Sağlık Sigortasıyla doğan her çocuğun 18 yaşına kadar sosyal güvenceli olmasını sağladık. Hastalarımız muayene ve tedavi için artık istedikleri doktoru devlet hastanelerinde de seçebiliyorlar. Sistemli çalışma sayesinde hastanelerdeki çileli kuyruklar tarihe karıştı. İlaçta yüzde 80’e varan indirimler yapıldı. Tüm bunları biz yaptık oldu. Çalışınca, isteyince her şeyin yapılabildiğini gördük, gösterdik. Şunu sormaya hakkımız var. Bu halk şimdiye kadar bu hizmetlere neden layık görülmedi. İşte AK Parti farkı bu. Biz her türlü hizmeti halkımıza layık görüyoruz. Biz halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu düşünceyle hizmete devam edeceğiz.”   
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]