AKM'de Açılan Fotoğraf Sergisi Büyük Beğeni Topladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Kursları kapsamında açılan fotoğrafçılık kursuna katılan öğrencilerin fotoğraflarından oluşan “Karma Fotoğraf Sergisi” törenle açıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Kursları kapsamında fotoğrafçılık kursuna katılan öğrencilerin fotoğraflarından oluşan sergi Başkan Vekili İrfan Sezer tarafından AKM Salonu'nda açıldı. Fotoğraf sanatçısı ve kursun hocası Fatih Gürsel öncülüğünde, kursiyerler Hülya Balcı, Nevzat Yıldırım, Mahmut Akdağ, Mahsur Aydoğan, M. Canalp Demir, Fatih Dalkan, Funda Atabek ve Çağatay Gürsel'in yıl boyu edindikleri bilgiler ışığında çektikleri ve her biri bir sanat eseri niteliğindeki birbirinden değerli fotoğraflardan oluşan sergi büyük beğeni topladı.
Genç kursiyerlerin çok değerli fotoğraflara imza attıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İrfan Sezer, “Belediyemizin açtığı kurslarla birçok gencimizi sanata kazandırıyoruz. Burada görüyorum ki bu kurslarla amacımıza ulaşmışız. Bu güzel sergide emeği geçen başta değerli hocamız Fatih Gürsel'i ve öğrencilerini kutluyorum. Belediyemiz gençlerimizi sanata kazandıran bu tür yararlı kursları düzenlemeye devam edecek” dedi.

Sergiyi gezen İrfan Sezer kursiyerlerle fotoğraflar üzerine sohbet etti. Sanatseverlerin büyük beğenisi kazanan sergi iki hafta boyunca açık kalacak.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]