Akgençler 'Yeni Türkiye' için okuyor

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları tanışma programı düzenledi. Programa AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İNCİ, Hendek Belediye Başkanı İrfan PÜSKÜLLÜ, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf DEMİR ve İlçe Gençlik Kollarının katılımlarıyla gerçekleşti.

Ali İNCİ’nin katkılarıyla düzenlenen kahvaltının ardından Serdivan Fikir Sanat Akademisi’nde kitap okuma etkinliği düzenlendi.

SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ
Ali İNCİ’ye teşekkür ederek sözlerine başlayan Demir, “ Aday adayımız bizimle bir araya gelmek istedi. Pazar günü planladığımız kitap okuma programından bahsettim. O da bizlere bir jest yaparak hem kahvaltı ikram etti hem de Lev Tolstoy’un Hacı Murat isimli kitabını hediye etti. Kendisine teşkilatım adına teşekkür ediyorum.” diye söyledi. Kitap okuma arzusunu gençlere kazandırma gayretinde olduğunu belirten Demir, “ Kitap okuma arzusunu gençlere aşılamak için yoğun bir çaba sarfediyoruz. Başbakanımızın tavsiye ettiği Lev Tolstoy’un kaleme aldığı Hacı Murat adlı kitabını arkadaşlarımızla okuduk. Bilinçli, bilgili, donanımlı ve güçlü yeni Türkiyemiz için çok okumamız gerekiyor.” dedi.

HER ZAMAN HEDEFLER BÜYÜK OLSUN
Gençlere hedefleri konusunda kendi hayatından örnekler veren İnci, “ Ben 27 yaşındayken öğrencilerime, siz öğretmen olunca ben başkan, siz başkan olunca ben milletvekili olacağım, derdim. Hedeflerimi her zaman büyük tuttum. Gençler, sizler de hedeflerinizi büyük tutun. Hedeflere ulaşmanın yollarından biri de çok kitap okumaktır. Gençliğe yapılan yatırımlar hükümetimiz için her zaman önemli olmuştur. Meclise milletvekili olarak girersem eğer gençliğe daha çok yatırım yapacağım” dedi.

Ak Gençlik son olarak Serdivan Fikir Sanat Akademisi’nde Lev Tolstoy’un Hacı Murat isimli kitabını okuyarak programı sonlandırdı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]