Akademisyen başkandan örnek davranış

Eğitimci kişiliğiyle yapmış olduğu hizmetler ile halkın beğenisini kazanan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer bir örnek davranış daha sergiledi.

Başkan Yılmazer, Belediye yönetim kademesine dağıttırdığı “Yönetimde Başarı-Az Teori Çok Pratik” isimli kitabı belli bir süre içerisinde okumalarını istedi. Yılmazer, 1 ay gibi bir süre sonunda kitabı okuyan ekibini bir eğitim semineri ile sınava tabi tutacak ve başarılı olanları ödüllendirecek.

Başkan Yardımcıları, Müdürlere ve şeflere dağıtılan kitap ile birde yazı gönderen Yılmazer; “ Değerli Mesai Arkadaşım. Yüksek nitelikli hizmet verebilmek için sürekli kendimizi geliştirmeye, her geçen gün yeni bilgiler öğrenmeye, öğrendiklerimizi pratiğe dökmeye, birçok durumda da kendimize has tarzlar oluşturmaya çalışmamamız, her günümüzü öğrenmeye adamamız kuşkusuz başarımızı kat be kat arttıracak sorumluluklarımız olarak öne çıkıyor. Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde sizlere zaman zaman hizmet içi eğitimler sunmak düşüncesindeyim. Bu eğitim çalışmalarımızın başlangıcı olmak üzere sizleri görevlerinizde daha yetkin bir hale getirmek için bir kitap hediye etmek istiyorum. Günlük olarak 10-15 sayfa okumakla yaklaşık bir ayda bitirebileceğiniz bu eser, sizlerin yönetim ve organizasyon konusundaki pratiklerinize daha bir anlam katacak” ifadelerine yer verdi

Yaklaşık 1 ay sonra, kitaptaki bilgileri içeren bir eğitim semineri ve bir sınav yapmayı planlayan Başkan Yılmazer; “ Yönetim kademesinde birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarımın zevkle okuyacaklarına inandığım, kesinlikle yönetim ve organizasyon konusundaki yetkinliklerini arttırmalarına destek sağlayacak olan bu kitabın hepimize yararlı olmasını diliyorum” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]