'AK Parti'nin tek referansı millettir'

SATSO\'yu ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Recep Soytürk, AK Parti hükümetleriyle birlikte Türkiye\'nin her alanda kalkınma hamleleri gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Yeni Türkiye yolunda güçlü bir devlet, güçlü bir hükümet ve güçlü bir irade var. AK Parti\'nin tek referansı millettir" dedi.

SATSO: Katkı sağlayacaktır

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Recep Soytürk, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası(SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul\'u makamında ziyaret etti. Teşkilat mensuplarıyla birlikte SATSO\'yu ziyaret eden Recep Soytürk\'ü, SATSO Başkanı Kösemusul ve yönetim kurulu üyeleri birlikte karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek söze başlayan ve Recep Soytürk\'e başarı dileyen Başkan Mahmut Kösemusul, "Sakarya İl Özel İdaresinin Genel Sekreterliğini yapan Recep Soytürk\'ü yakından tanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. Önümüzdeki dönemde, yeni Türkiye yolunda Sakarya\'ya önemli katkılar sağlayacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Yeni Sakarya Yolunda

Sakarya\'da 5 yıl boyunca İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yapan ve AK Parti\'den Milletvekili aday adayı olan Recep Soytürk ise, SATSO\'nun Sakarya adına önemli bir kuruluş olduğuna dikkat çekti. İş dünyasının ekonomin temel taşlarını oluşturarak ülkenin dinamosu olduğuna vurgu yapan Soytürk, "Biz bir yola çıktık. Allah nasip eder ve izin verirse, memleketime ve ülkeme fayda sağlayacak hizmetleri yapmaya talibim. Ben Karasuluyum. 5 yıllık görev sürem içinde de burada bütün mahalle ve köy muhtarlarımızla, Kaymakamlarımızla, belediye başkanlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla beraber çalıştık.Bugün de yeni Sakarya yolunda üzerimize düşen ne görev varsa hep birlikte el ele vererek aziz milletimiz için çalışacağız" dedi.

Kalkınma Hamleleri

AK Parti hükümetleriyle birlikte Türkiye\'nin her alanda kalkınma hamleleri yaptığına dikkat çeken Soytürk, " Milletimizin güven duyarak her seçimde büyük bir oranda destek verdiği AK Parti sadece milletine hizmet etmiştir. Bizim insanımız her şeyi görüyor ve çok iyi biliyor. Ülkemiz üzerinde tarih boyunca oyunlar oynayanlar bugün bu emellerine artık ulaşamıyorlar. Çünkü artık karşılarında güçlü bir hükümet ve güçlü bir devlet var. Her türlü oyuna dur diyen, dik duran bir irade var. Milletin emanetini namus bilen AK Parti, bugün olduğu gibi yarında paralel yapının ihanet çetelerine, darbe heveslilerine, ülkemizin büyüyüp güçlenmesini istemeyen şer odaklarına yine dur demesini bilecektir" dedi.

Adadan pazara

Böylesine önemli bir süreçte katkıya ortak olmanın çok önemli olduğuna vurgu yapan Soytürk, SATSO Başkanı Kösemusul ve yönetimine kabulünden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda Kösemusul, Soytürk\'e SATSO tarafından hazırlanan \'Adadan Pazara\' Sakarya kitabını hediye etti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]