AK Parti'nin Seçim Aracı Kurşunlandı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde AK Parti'ye ait bir seçim aracı kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşunlandı. Saldırıda park halindeki panelvan tipi otomobilin camları kırıldı.

Alınan bilgiye göre, Yalı Mahallesi Yonca Sokak üzerinde park halindeki, AK Parti Karasu Belediye Başkanı Ahmet Genç'in seçim propagandasını yapan Orhan Turan'a ait 54 PC 306 plakalı panelvan tipi otomobil gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Belediye başkanının resminin bulunduğu aracın arka camları kırıldı. Arka tamponunda ve kaportasında delikler açılan aracın yanında 7 adet boş kovan bulundu.

Camın Kırık Olduğunu Gördüm

Aracın sahibi Turan'ın babası Osman Turan, dün gece evinde uyuduğu sırada silah seslerini duyduğunu belirterek, "Silah seslerini duydum. Ancak dışarı çıkmadım. Sabah aracın yanına geldiğimde arka camın kırık olduğunu gördüm. Araçta kurşun delikleri de vardı. Durumu polise bildirdim." dedi.

Bizim Moralimizi Bozmamıştır

Karasu Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Genç, CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, seçim araçlarına yapılan saldırının kendilerini üzdüğünü söyledi. Demokratik bir seçim istediklerini kaydeden Genç, şöyle konuştu: "Gece yarısı seçim aracımızı kurşunladılar. Faillerin en kısa zamanda yakalanmasını istiyoruz. Karasu'da şimdiye kadar olan seçimler hep demokratik şekilde oldu. Bu olay bizi gerçekten üzdü. Karasu halkını da üzmüştür. İnşallah bunu yapanlar, huzuru bozmak isteyenler en kısa zamanda kanuna ve adalete teslim edilirler. Bu saldırı bizim moralimizi bozmamıştır, seçim çalışmalarımıza ve propagandalarımıza devam ettireceğiz."

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]