AK Partililer Trabzonlular Derneğini Ziyaret Etti

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Süleyman Dişli ile birlikte Trabzonlular Derneği'ni ziyaret etti.

Toçoğlu, Trabzonlular Derneği'nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sakarya'nın renkli ve zengin bir kültüre sahip olduğunu vurguladı. Yerel seçimlerin de bu renklilikte geçtiğini belirten Toçoğlu, Sakarya'nın önümüzdeki hafta en doğru tercihi yapacağından kuşkusu olmadığını kaydetti.

Adapazarı Belediye Başkan Adayı Süleyman Dişli ise yaptığı konuşmada, "Biz sizlerden biriyiz, belediye için sizler ne yapmayı düşündüyseniz bizler de canla başla çalışarak aynı hizmetleri yapmaya çalıştık. Beş yıl boyunca bütçesi kıt olan bir belediyeyi üç kattan fazla büyüttük. Nasıl olsa belediyenin parası yok diye düşünmedik, işçi maaşları ödenirse ödenir, çöpler toplanırsa toplanır demedik, büyük bir gayret göstererek belediyemizi güçlendirdik. Sadece belediye işleyişini sağlıklı yürütmekle kalmadık, dev projeleri Adapazarı'na kazandırdık. Kaynaklar oluşturduk ve eksikleri bir bir gidermeye çalıştık. Bu yakaladığımız hizmet hızını devam ettirmek amacıyla karşınızdayız. Bu beş yıl biz çalıştık, şimdi çalışma sırası değerli vatandaşlarımızda" diye konuştu.

Süleyman Dişli daha sonra kemençe eşliğinde horona kalkan Trabzonluların davetine de iştirak ederek bir süre horon oynadı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]