Ak Partililer dünür oldu

AK Parti Kurucular Kurulu üyelerinden olan Sakarya Sebze Meyve Komisyoncuları Dernek Başkanı İdris Toska oğlunu evlendirdi.

AK Parti Kurucular Kurulu üyesi, Sakarya Sebze Meyve Komisyoncuları (Kabzımallar) Dernek Başkanı ve Kınalılar Dernek Başkanı İdris & Hayriye Toska çiftinin  yakışıklı oğlu Enes Toska ile AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel & Veliye Sözer çiftinin güzel kızı Özlem, Can Düğün Salonu’nda gerçekleşen görkemli bir törenle evlenerek, yuvalarını kurdu. Çok sayıda davetlin hazır bulunduğu ve yöresel oyunların sergilendiği Özlem ve Enes Toska çiftinin muhteşem düğün törenine, çok sayıda seçkin konuklar da katıldı.

Seçkin konuklar

Sakarya Büyükşehir belediye Başkan Vekili Fevzi Kılıç’ın nikahını kıydığı Özlem ve Enes çiftinin nikah şahitliğini ise, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ile Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın yaptı. Törene, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Ali İhsan Yavuz, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, SATSO Eski Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İstanbul Kınalılar Derneği Başkanı Bekir Kanat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Ocakları Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Yazıcı, FOLKART Başkanı Sinan Çileli, Sakarya Ticaret Borsası Meclis Başkan Vekili Nihat Özdemir, Serdivan Belediyesi Başkan Yardımcısı  Selvet Karaoğlu, Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Feridun Canbaz, SATSO Meclis Üyesi Adem Bilgen, Sakarya Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, Sakarya Terziler, Tuhafiyeciler, Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı İbrahim Çokluk, Arnavutlular Derneği Başkanı Ömer Çimen, Dr. Tacettin Koç, İşadamı Alparslan Kılıç, Avukat Ahmet Çil, AK Parti İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile Kınalı ve Sözer ailelerinin uzak ve yakından gelen akraba, dost ve komşuları katıldı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]