AK Partili Zeki Toçoğlu, Gençlerle Buluştu

Partisinin gençlik kolları tarafından düzenlenen programa katılan AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, "Türkiye eski Türkiye değil. Ak Parti ile ülkemizde değişimin yolu açılmıştır" dedi.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, AK Parti Gençlik Kolları'nın Tunatan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği programa katıldı. Sakarya İl Gençlik Kolları'nın ve ilçe gençlik kollarının katıldığı programda gençlere hitap eden Zeki Toçoğlu, yaklaşan yerel seçimlerde gençlere büyük iş düştüğünü söyledi. "Türkiye artık eski Türkiye değil" diyen Zeki Toçoğlu, "Türkiye değişiyor, Türkiye hızla gelişiyor. Eğitimde, sağlıkta, hukukta, ekonomide, yapılan reformlar, dış politikada atılan adımlar Türkiye'nin değişmesine, güçlenmesine vesile olmuştur. İşte bu değişimden en fazla yararlanacak olanlar sizlersiniz. Olaylara bu şekilde bakmanız gerekiyor. AK Parti'de siyaset yapıyor olmanızın anlamı budur. Sizi diğerlerinden ayıran şey, sizin demokrasiden, adaletten, kalkınmadan, özgürlükten, halka hizmet etme aşkından yana olmanızdır. Bu farkı lütfen unutmayın.  Arkadaşlar, kendinize güvenin. Bizlere güvenin. Biz size güveniyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaman yapamayacağımız hiçbir şey bulunmuyor" dedi.

"Gençlere bugün olduğu gibi yarında sizlerle birlikte olacağız" diyen Zeki Toçoğlu, "Daha güzel, daha mutlu günlerde sizinle birlikte çok daha iyi şeyler yapacağız. Önümüzde yerel seçimler var. Bu süreçte sizlerden çok şey bekliyoruz. Başbakanımızın, belediyelerimizin hizmetlerini, amaçlarımızı en iyi şekilde anlatmanızı ve çok çalışmanızı istiyoruz. AK Parti gençliğine yakışır centilmenlikle, nezaketle, dürüstlükle, heyecanla ve yüksek çalışma temposuyla bu sürecin ardından birlikte zaferi kazanacağız. Artık söz sırası sizde. Gün sizin gününüzdür" diye konuştu.

AK Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Musa Adıyaman ise, AK Parti'nin seçimlerde en yüksek oyu alması için canla başla çalışacaklarını ifade etti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]