AK Partili Yazıcı, MHP'li Yöneticilere Ateş Püskürdü

AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, alışveriş merkezinin seçime yakın bir dönemde ihale edilmesiyle ilgili iddiaları ortaya atan MHP'li yöneticilere tepki gösterdi.

Akyazı Belediyesi, ilçede yapılacak alışveriş merkezi için ihale gerçekleştirmişti. MHP Akyazı Belediye Başkan adayı Rahmi Aktürk, alış veriş merkezi ihalesinin seçime yakın bir dönemde olmasını eleştirmişti.

MHP'li Aktürk'e tepki gösteren Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, "Bunların yaptığı siyasette sığmaz. Bu öküz altında buzağı aramaktır. Bu karar, belediye meclisinde oy birliğiyle alınmıştır ve sayın Rahmi Aktürk'ün ve MHP'li diğer meclis adayımızın da imzası vardır. O gün orada bu soruları yönetenler de bu karara imza atmıştır. Şimdi çıkıp siyaset için spekülasyonlar yapmaktadır, çıkarılan spekülasyonlar bizi gerçekten üzmüştür. Belediye meclisinde bu alanda ihale yapılması yönünde gerek kiralama gerek, bir bölümünde gerek tamamında iş merkezi yapılması için hastanenin donatıları yapılabilmesi için böyle bir çalışmaya ihtiyacımız vardır ve acil olması gerekebilir. Çünkü hastane faaliyete geçecek ve orada eksiklikler bulunmaktadır. Bunu meclisimizde oy birliğiyle muhalefetteki bütün arkadaşlarımızın da katılımıyla oy birliğiyle bu yetkiyi meclisimizden aldık. Dolayısı ile ihaleyi de belediye meclisimiz yapmıştır. Burada her şey yasalara uygun bir şekilde yapılmıştır. Resmi ilanlarda Basın İlan Kurumu aracılığıyla verilmiştir. Resmi ilan yayınlayan gazetelerde yayınlanmıştır. Bu ilanların hangi gazetede çıktığı bizim işimiz değildir. Basın İlan Kurumu'na verilir. Onlar da gerekli gazetelerde ve internet sitesinde yayınlatır. Siyaset yapmak için karalama yapmanın bir mantığı bulunmamaktadır. Bunu artık bir kenara bırakmak gerekir" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]