AK Partili Toçoğlu, Otogarı Ziyaret Etti

Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni ziyaret eden Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, "Belediyecilik ciddi bir iştir, liyakatsiz olanlara teslim edilemez. Sakarya'ya hiçbir emeği olmayan, yalanla iftirayla insanları kandıran, şehir için doğru düzgün projeleri dahi olmayan, olmayacak vaatlerle insanların karşısına geçen insanlara belediyeleri teslim etmeyin" dedi.

Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni ziyaret etti. Terminal'de çalışanlarla ve yolcularla sohbet eden Zeki Toçoğlu, "Oylarınıza sahip çıkın. Hak etmeyenlere oy vermeyin" çağrısı yaptı. Belediyeciliğin ciddi bir iş olduğunu ifade eden Zeki Toçoğlu, "Belediyecilik ciddi bir iştir. Sakarya'ya hiçbir emeği olmayan, yalanla iftirayla insanları kandıran, şehir için doğru düzgün projeleri dahi olmayan, olmayacak vaatlerle insanların karşısına geçen insanlara belediyeleri teslim etmeyin. Biz 10 senedir belediye başkanlığı yapıyoruz. Alnımız açık, gönlümüz rahat. Biz bugüne kadar vatandaşlarımızdan aldığımız paraların tek kuruşunu dahi heba etmedik. Vatandaştan aldığımızı yine vatandaşa hizmet olarak geri döndürdük" dedi.

Bizim tek amacımız hizmet etmektir diyen Zeki Toçoğlu, "Biz diğerlerine benzemeyiz. Biz olmayacak vaatlerle insanlarımızı kandırmayız. Bizim yalanla dolanla, iftira kampanyalarıyla işimiz olmaz. En önemlisi biz koltuk sevdalısı değiliz. Bizim tek amacımız var o da hizmet etmektir. Bu zamana kadar yaptıklarımız ortada. Ak Partili hükümetler döneminde, Ak Partili belediyeler döneminde ülkemizin ve şehirlerimizin yaşadığı gelişme herkesin malumu. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkemizi kalkındırmak adına gece gündüz demeden çalışıyor. Biz de yerel yöneticiler olarak şehirlerimizi geliştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bakın Ak Parti Sakarya için bir şanstır. Bu şansı 29 Mart seçimlerinde de insanlarımızın değerlendireceğini biliyorum. Bu seçimlerle inşallah Ak Partimiz oylarını artıracak biz de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlere hizmet edeceğiz. Seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]