AK Partili kadınlar Hıdrellez etkinliği düzenledi

AK Parti Sapanca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Sapanca Gölü kenarında Hıdrellez etkinliği düzenlendi.

Uzunkum Yürüyüş ve Bisiklet yolunda düzenlenen etkinliğe Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yaşar Öz, Ak Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Ak Parti Sapanca İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Sapanca Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen etkinlikte topluca Yasin’i Şerif okunmasının ardından bayanların evlerinde hazırlayıp getirdikleri pasta, kek ve börek ikram edildi.

Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik, “Hıdrellez Hızır Aleyselam ve İlyas Aleyselamın yer yüzünde buluştuğu, baharın müjdelendiği bir gün olarak belirlenen 5-6 mayıs hıdrellez gününü kutlama amacı ile düzenlediğimiz etkinlikte bütün halkımızla bir araya gelmek istedik. Katılan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum . bu etkinliğimizi gelenekselleştirerek ünümüzdeki yıllarda da devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Konuşmalar sonrası Hıdrellez ateşi Kadın Kolları Başkanı Gülnur Çelik ve Gençlik Kolları Başkanı Celal Şirin tarafından birlikte yakıldı.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]