AK Partili Kadınlar, Durmak Bilmeden Çalışıyor

AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri şehirde çalmadık kapı bırakmayarak seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar.

Olumsuz hava şartlarına rağmen seçmeni bilgilendirmek amacıyla ev ev, köy köy dolaşan ve AK Parti’yi halka anlatan İl Kadın Kolları üyeleri Başkan Şengül Morgül öncülüğünde durmak bilmeden çalışıyorlar.

Seçmeni bilgilendirmemenin vebali olduğu düşüncesini taşıdıklarını belirten İl Kadın Kolları Başkanı Şengül Morgül, çalışmaları sırasında pek çok sıkıntılarla karşılaştıklarını ancak, sorumluluk bilinciyle hepsinin üstesinden geldiklerini vurguladı.

Birinci Parti Olarak Çıkacağız

Gittikleri her yerde güler yüzle karşılandıklarını ifade eden  Morgül şunları kaydetti: “Çalışmalarımızla en ücra köşelerdeki seçmenlerimize ulaştık. Partimizi, vizyonumuzu, misyonumuzu, yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı halkımıza anlattık. Onların sorunlarını dinledik ve gerekenin yapılması için notlar aldık. Hayatın er döneminde olduğu gibi bu süreçte de biz kadınlara büyük görev düştü. Ama hamdolsun biz üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık. İnanıyoruz ve ziyaretlerimizden görüyoruz ki  AK Parti’miz yine hizmet için sandıktan birinci parti olarak çıkacak.”       
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]