AK Partili Adaylardan Gövde Gösterisi

AK Parti bugün düzenlediği toplantıyla Gölkent, Alifuatpaşa, Çamlıca ve Ortaköy Belediye Başkanlarını açıkladı.

Düzenlenen toplantıda okunan açıklama ise şu şekilde;

Bugün burada 29 Mart seçimlerinde aday olacak arkadaşlarımızdan adaylığı kesinleşenleri sizlere açıklamak üzere bir araya geldik.

Bu vesile ile Gölkent, Alifuatpaşa, Çamlıca ve Ortaköy belde belediye başkan adaylarımızı sizlere takdim etmek istiyorum. Öncelikle adaylık başvurusunda bulunan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Adaylığı kesinleşen arkadaşlarımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum.

Partimiz Gölkent, Alifuatpaşa, Çamlıca ve Ortaköy belediye başkanlarımızın çalışmalarını göz önünde bulundurarak değerlendirmelerini yapmıştır ve mevcut başkanlarımızla devam etme kararı almıştır.

Bu vesile ile, Gölkent beldesinde Talih Atalay arkadaşımızla yolumuza devam ediyoruz.

Geyve ilçemizin tarihi beldelerinden Alifuatpaşa beldesinde Kenan Oran arkadaşımızla yola devam ediyoruz.

Çamlıca beldesinde, uyumlu kişiliği ile her zaman takdirleri üzerinde toplamış Sinan Baylan kardeşimizle yola devam ediyoruz.

Ortaköy beldesinde Cemal Angın kardeşimizle yola ve hizmete devam diyoruz.

Bu kardeşlerimizin, AK Partili belediye olmanın farkını ortaya koyacak hizmetlerde bulunacaklarına inanıyorum. Bugün burada açıkladığımız adaylarımız, görev yapacakları bölgelerde yoğun bir çalışma temposu içine girecekler. Partimize yakışır bir belediyecilik anlayışını beldelerinde hakim kılacaklarına inanıyoruz. Bilindiği gibi partimizin siyaset anlayışının temelinde yereli merkeze alan bir anlayış hâkimdir.

Zira Başbakanımızın da sıklıkla dile getirdiği gibi yerel yönetimde sınıfta kalanların, dünya siyasetinde söyleyecekleri sözü olamaz.

Nitekim AK Parti öncesinde siyaset sahnesinde yer alan partilerimiz yereli merkezlerine almadıkları için hizmet üretememişler ve tasfiye olmuşlardır.

İktidara geldiğimiz günden bugüne çok büyük hizmetlere imza atan AK Partili belediyelerimiz bundan sonra da birlik ve beraberlik ruhu içinde çok büyük başarılara imza atacaktır.

Bugün burada ismini açıkladığımız arkadaşlarımıza AK Parti'nin hizmet kervanına katıldıkları için tekrar teşekkür ediyor kendilerine ‘ Durmak yok hizmete devam’ diyorum.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]