AK Partili aday adaylarından Başkan Dişli'ye destek

Adapazarı Belediyesi AK Parti Başkan aday adayları, Elegant’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek 3. dönem yeniden başkanlığa aday gösterilen Süleyman Dişli’ye tam destek verdi.

Elegant’ta düzenlenen toplantıya Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç, Gençlik Kolları Başkanı Alper Hasköylü ve aday adayları olan Mutlu Işıksu, Oktay Yıldırım, Ali Abdullah, Sinan Çileli, Abdülkerim Yıldırım katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Adaylık sürecinin başından bu güne hepinize gösterdiğiniz olgunluk, samimiyet ve hassasiyete teşekkür ediyorum. Çok güzel bir süreç geçti. Buda ilçe başkanı olarak benim işimi kolaylaştırdı. Partimiz adına da güzel çalışmaların ortaya çıkmasına neden oldu. Tabi biz inanan insanlar olarak tüm bu çalışmaların sonunda bir Arkadaşımız aday olacaktı. Bu da Sayın Başkanımız Süleyman Dişli’ye nasip oldu. Sizler de ilk günkü gibi, sözünüzde durarak ‘kim aday olursa onun yanında duracağız’ diyerek destek oldunuz ve bu güne kadar da destek verdiniz hepinize ayrıca teşekkür ediyorum. Buraya gelerek güzel bir tablo oluşturdunuz. Bu tabloya büyük bir katkı yaptınız. İşte bu güzelliğin devam etmesi konusunda desteklerinizi bekliyoruz. Stresli bir sürecin sonunda artık araziye indik. Sizlerin iyi bir AK Partili, çalışkan ve vefakâr bir arkadaş olduğunuzu biliyorum. Bu güne kadar yaptığınız desteklerin devamından da çok eminim. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Üçüncü dönem

Üçüncü dönem aday gösterilen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ise, “İlçe Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Aday adaylığı sürecinde toplanmıştık. Şimdi adaylık sürecinde de arkadaşlarımızla yine bir araya geldik. İşin uzmanlığını yaptığından dolayı tebrik ediyorum. Burada toplanan aday adayı arkadaşlarımızın hakkını teslim etmek lazım. Nezaket gösterdiler buraya geldiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Şunu da söylemek istiyorum. Arkadaşlarımızın her biri birbirinden daha üstün daha güzel insanlar ancak bu iş sadece bir nasip meselesi. Allah bize nasip etti. Arkadaşlar büyük bir olgunluk içersinde bizle beraber oldular. Seviyeyi korudular. Bundan sonra da yine beraber olacağız. Tabi bizim partimizin anlayışı, ülkeye bakışı, ülkeye hizmeti farklı ondan dolayı da aday adayları da farklı. Böyle de olması gerekiyor. Çünkü memleketin bütün taşına toprağına ulaşıp hizmet etmek isteyen bir kervanın yolcuları da ancak böyle olur. İnşallah seçimden sonra daha farklı bir sayfa açacağız. İnşallah daha güzel hizmetlere imza atacağız”dedi.

Başkan Dişli’den sonra tek tek konuşan aday adayları da sürece destek vereceklerini söyledi. AK Parti aday adayı Ali Abdullah, tüm teşkilata teşekkür ederek, “İlçe başkanımız bu sürecin başında adil bir yarış yapılması için bize elinden geleni yapacağını söylemişti. Ben şahsi olarak bunu başardığını düşünüyorum. Aday adaylarına hiçbir fark gözetmeden adil ve eşit mesafede oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Aday adayları olarak bundan sonraki süreçte daha çok ve özverili çalışarak en yüksek oyu alarak bu seçimleri kazanacağız” şeklinde konuştu.

Oktay Yıldırım ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Aday adaylığı sürecinde tatlı bir rekabet yaşandı, bu rekabetin sonunda başkanımız partimizin adayı oldu. Başkanımızın başarısı hepimizin başarısıdır. Ben kendisini bir kez daha canı gönülden tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Sayın ilçe başkanımızı da hem süreçteki duruşundan hem de bu nazik davetinden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçek demokrasinin Adalet ve Kalkınma Partisi’nde olduğun kaydeden Sinan Çileli, “ Seçimde hep birlikte çalışacağız aday arkadaşımıza şimdiden başarı dilerim.”

İlçe başkanına organizasyondan dolayı teşekkür eden Abdülkerim Yıldırım ise, “Bu süreçte başkanımızın yanında olduğunu belirtmek isterim. Bu süreçte bize AK Parti’de gençlerinde var olduğunu göstermiştir. Yaşadığımız aday adaylık sürecinde çok tecrübe kazandım. Şuana kadar olduğu gibi bundan sonrada Ak Parti’ni başarısı için çalışacağımı burada beyan ederim” dedi.

Mutlu bir Adapazarı sloganı ile aday adayı olan Mutlu Işıksu da, “Belediye Başkanımız ve başkan adayımıza yeni dönemde başarılar diliyorum. İnşallah hep beraber çalışacağız, katkı sağlayacağız ve inşallah kazanacağız. İlçe başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Süreci çok iyi ve adil yönetti. Hepimize hayırlı olsun. Durmak yok yola devam. Cümlenin özeti budur. Biz üzerime düşeni yapacağız” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]