Ak Parti'den aynı anda 81 ilde temayül yoklaması

Ak Parti İl başkan yardımcısı Serdar Yener bir basın toplantısı yaparak Genel Merkez Merkez Yürütme Kurulu\'nun aday tespit çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşlarının sürece dahil edilmesi konusunda aldığı kararı kamuoyu ile paylaştı.

İl başkan yardımcısı Serdar Yener gerçekleştirilecek olan temayül süreci ile ilgili bilgiler vererek şunları söyledi.  "İlimizdeki vakıf, dernek, meslek kuruluşları ve benzeri tüm STK ların sadece yönetim kurullarındaki kişiler oy kullanacaklar. Oy Kullanacak STK Yöneticilerine Verilecek Pusulada Yöneticilerden Kimi Milletvekili Görmek İstiyorsunuz şeklinde 7 İsim yazmaları istenecek. En fazla 7 isim oy pusulasına yazılacak. Aynı zamanda 7 den az isim de pusulaya yazılabilecek" dedi. Yener açıklamasının devamında "Oy verme işlemi 23.03.2015 te saat 09.00-17.00 arasında Adapazarı Belediyesi Nikah Sarayında yapılacak. Oy pusulaları zarfa konularak kapatılacak. Kullanılacak olan oylar tasnifi burada yapılmayacak. Bir çuvalda birleştirilerek Genel Merkez Seçim işleri Başkanlığımıza teslim edilecek. Oy vermek isteyen STK’lar onaylı Yönetim Kurulu Listelerini ibraz ederek oy kullanabileceklerdir" dedi.

Serdar Yener toplantının sonunda basın mensuplarının, medyada yer alan ve Ak Parti Genel Merkezi tarafından yaptırıldığı iddia edilen anket ile alakalı soruyuda yanıtladı. Parti olarak önümüzdeki seçimlerde geçtiğimiz seçimlere göre farklı yeniliklere de imza atacaklarını söyledi.

İşte o basın toplantısından görüntüler...

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]