Ak Parti'de 'Sandığa sahip çıkıyoruz' toplantısı yapılacak

Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde AK Parti seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti, bu kapsamda 7 Mart Cumartesi günü seçimlerde görev alacak partililerin katılacağı ve tüm Türkiye’de aynı anda yapılacak olan ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz” toplantısını gerçekleştirecek.
 
Türkiye’nin dört bir yanında evlere, işyerlerine ve kahvehanelere temsili olarak kurulacak sandıklarla gerçekleştirilecek programda, Sakarya’da 2125 Sandıkta AK Parti’nin 3 ana kademe, 3 kadın kolları ve 3 gençlik kolları üyelerinden oluşan 9 kişilik sandık yönetim kurulları da aktif hale gelecek, eksiklikler tespit edilerek, en kısa zamanda bunların tamamlanması sağlanacak. Sandık Yönetim Kurulu üyelerinden, temsili sandıkların başına gelmeyenler tespit edilerek, yerlerine yeni isimler belirlenecek.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi KILIÇ yaptığı açıklamada, yaklaşan genel seçimler öncesinde AK Parti’nin tüm ilgili organlarının birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir uyum örneği gösterdiğini belirtti. KILIÇ, geçmişte gerçekleştirilen seçimlerde ortaya konulan performansın üzerinde bir başarının sağlanması için yoğun bir çabanın sergilendiğini ifade etti.

7 Mart 2015 Cumartesi günü AK Parti’nin 81 il teşkilatında aynı anda Sandığa Sahip Çıkıyoruz sloganı ile ortak bir çalışmanın yürütüleceğini ifade eden KILIÇ, seçimlerde AK partinin her bir kademesinde görev alan insanların bilgilendirilmesinin hedeflendiğini kaydetti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]